مجموعه توسکا شما را به دنیای محصولات برنج دعوت می نماید.

برنج نو بهتر است یا کهنه؟

آنچه در این مقاله میخوانید...

برنج تازه برداشت شدهبرنج نو بهتر است یا کهنه
برنج نو بهتر است یا کهنه

برای بسیاری از خریداران و تاجران این سوال پیش می آید که برنج نو بهتر است یا کهنه؟ عطر برنج نو بیشتر است یا برنج کهنه؟ قدرت پخت برنج نو بالاتر است یا برنج کهنه؟ تجربه می تواند به تمام این سوالات پاسخ بدهد.

برنج نو بهتر است یا کهنه؟

برنج تازه برداشت شده

با برداشت برنج های کم محصول و پرمحصول کشت اول در اواخر تیر ماه و اوایل مرداد ماه و با تبدیل شالی به برنج سفید، برنج سفید تا سه ماه اول قدرت پخت پایینی دارد. یعنی برنج بعد از تبدیل تا سه ماه اول نباید پخت شود.

برنج تازه برداشت شده یعنی برنج از زمان تبدیل شالی به برنج سفید تا سه ماه بعد. 

پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه برنج جدید ایرانی یا همان برنج نو را پخت نزنید و مصرف نکنید. زیرا برنج تازه برداشت شده تا سه ماه اول هنگام پخت به اصطلاح وا رفته و شفته می شود.

در مقابل برنج کهنه قرار دارد. برنج کهنه یعنی برنج از ماه سوم تبدیل شالی به برنج تا فصل برداشت آن در سال بعدی.

برنج های کهنه بخاطر ماندگاری در انبار، کاملا جا افتاده می باشند و قدرت پخت بسیار خوبی دارند. به خوبی قد کشیده و شفته نمی شوند.

برنج نو بهتر است یا کهنه

برنج نو بهتر است یا کهنه

با توضیحاتی که در مورد کیفیت پخت برنج تازه و برنج کهنه داده شد انتظار می رود که برنج قدیمی و کهنه را همیشه بهتر از برنج نو و تازه بدانیم. ولی به راستی برنج نو بهتر است یا برنج کهنه؟

معیار انتخاب برنج درجه یک برای برخی از مشتریان متفاوت است. معیار انتخاب برنج ممتاز می تواند موارد زیر باشد:

  1. ظاهر و شکل برنج
  2. عطر و بوی برنج
  3. قدرت پخت و قد کشیدن برنج
  4. طعم و نرمی برنج بعد از پخت
  5. و …

اما دو معیار اصلی در انتخاب هر نوع برنج ایرانی عطر و پخت برنج می باشد.

اصولا هر نوع برنج ایرانی بعد از تبدیل به برنج سفید عطر خوبی دارد، به جز برنج های بی کیفیت و غیر عطری.

بنابراین برنج تازه برداشت شده درجه یک مانند برنج نو طارم هاشمی، برنج نو فجر محلی، برنج نو طارم محلی، برنج نو راتون و برنج نو کشت دوم با اینکه پخت خوبی ندارد ولی عطر بسیار بالایی دارد. کافی است این اقلام از برنج های عطری در مرور زمان به برنج کهنه تبدیل شوند. انگاه با اینکه عطر خود را تا حدودی از دست می دهند ولی پخت بسیار خوبی خواهند داشت.

پخت برنج

با فرض اینکه برنج از نوع برنج کیفی (کشت دوم، راتون، طارم هاشمی، طارم محلی و فجر) باشد، در نتیجه به دو مورد کلی در مورد برنج نو و برنج کهنه از همان برنج های کیفی دست خواهیم یافت:

  1. عطر و بوی برنج نو از برنج کهنه بیشتر است.
  2. قدرت پخت برنج کهنه از برنج نو بالاتر است.

پاسخ به سوال “برنج نو بهتر است یا کهنه” مشخص است. معیار شما در انتخاب برنج ایرانی چیست؟ عطر برنج یا پخت برنج؟ با توجه به معیار خود برنج نو و یا کهنه را انتخاب کنید.

پیشنهاد می کنیم برنج مورد نیاز سالانه خود را در فصل برداشت برنج از یک مرکز فروش قابل اطمینان خریداری کرده و بعد از سه ماه از آن برنج استفاده کنید. زیرا قیمت برنج نو بسیار کمتر از برنج کهنه می باشد.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی: 1

تا حالا کسی رأی نداده! اولین نفر باشید.

بازرگانی برنج توسکا

برای مشاوره و سفارش روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و سفارش

راه های ارتباطی

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مدیر فروش: علی ملائی

راه های ارتباطی:

شماره تماس: 09119055998

شماره تماس: 09354371643

پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

تلگرام: tooskarice@

اینستاگرام: tooskarice@

ایمیل: tooskarice@gmail.com

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.