عرضه برنج شمال
پنج شنبه , شهریور ۲۷ ۱۳۹۹
خانه / برنج کهنه / برنج نو بهتر است یا کهنه؟

برنج نو بهتر است یا کهنه؟

برای بسیاری از خریداران و تاجران این سوال پیش می آید که برنج نو بهتر است یا کهنه؟ عطر برنج نو بیشتر است یا برنج کهنه؟ قدرت پخت برنج نو بالاتر است یا برنج کهنه؟ تجربه می تواند به تمام این سوالات پاسخ بدهد.

برنج تازه برداشت شده

با برداشت برنج های کم محصول و پرمحصول کشت اول در اواخر تیر ماه و اوایل مرداد ماه و با تبدیل شالی به برنج سفید، برنج سفید تا سه ماه اول قدرت پخت پایینی دارد. یعنی برنج بعد از تبدیل تا سه ماه اول نباید پخت شود.

برنج تازه برداشت شده یعنی برنج از زمان تبدیل شالی به برنج سفید تا سه ماه بعد. 

پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه برنج جدید ایرانی یا همان برنج نو را پخت نزنید و مصرف نکنید. زیرا برنج تازه برداشت شده تا سه ماه اول هنگام پخت به اصطلاح وا رفته و شفته می شود.

در مقابل برنج کهنه قرار دارد. برنج کهنه یعنی برنج از ماه سوم تبدیل شالی به برنج تا فصل برداشت آن در سال بعدی.

برنج های کهنه بخاطر ماندگاری در انبار، کاملا جا افتاده می باشند و قدرت پخت بسیار خوبی دارند. به خوبی قد کشیده و شفته نمی شوند.

برنج نو بهتر است یا کهنه

برنج نو بهتر است یا کهنه

با توضیحاتی که در مورد کیفیت پخت برنج تازه و برنج کهنه داده شد انتظار می رود که برنج قدیمی و کهنه را همیشه بهتر از برنج نو و تازه بدانیم. ولی به راستی برنج نو بهتر است یا برنج کهنه؟

معیار انتخاب برنج درجه یک برای برخی از مشتریان متفاوت است. معیار انتخاب برنج ممتاز می تواند موارد زیر باشد:

  • ظاهر و شکل برنج
  • عطر و بوی برنج
  • قدرت پخت و قد کشیدن برنج
  • طعم و نرمی برنج بعد از پخت
  • و …

اما دو معیار اصلی در انتخاب هر نوع برنج ایرانی عطر و پخت برنج می باشد.

اصولا هر نوع برنج ایرانی بعد از تبدیل به برنج سفید عطر خوبی دارد، به جز برنج های بی کیفیت و غیر عطری.

بنابراین برنج تازه برداشت شده درجه یک مانند برنج نو طارم هاشمی، برنج نو فجر محلی، برنج نو طارم محلی، برنج نو راتون و برنج نو کشت دوم با اینکه پخت خوبی ندارد ولی عطر بسیار بالایی دارد. کافی است این اقلام از برنج های عطری در مرور زمان به برنج کهنه تبدیل شوند. انگاه با اینکه عطر خود را تا حدودی از دست می دهند ولی پخت بسیار خوبی خواهند داشت.

با فرض اینکه برنج از نوع برنج کیفی (کشت دوم، راتون، طارم هاشمی، طارم محلی و فجر) باشد، در نتیجه به دو مورد کلی در مورد برنج نو و برنج کهنه از همان برنج های کیفی دست خواهیم یافت:

  1. عطر و بوی برنج نو از برنج کهنه بیشتر است.
  2. قدرت پخت برنج کهنه از برنج نو بالاتر است.

پاسخ به سوال “برنج نو بهتر است یا کهنه” مشخص است. معیار شما در انتخاب برنج ایرانی چیست؟ عطر برنج یا پخت برنج؟ با توجه به معیار خود برنج نو و یا کهنه را انتخاب کنید.

برنج نو بهتر است یا کهنه

پیشنهاد می کنیم برنج مورد نیاز سالانه خود را در فصل برداشت برنج از یک مرکز فروش قابل اطمینان خریداری کرده و بعد از سه ماه از آن برنج استفاده کنید. زیرا قیمت برنج نو بسیار کمتر از برنج کهنه می باشد.
جهت خرید این محصول می‌توانید با مدیر فروش "مجموعه برنج توسکا" تماس بگیرید:
مدیر فروش (علی ملایی)
راه‌های ارتباطی:
شماره موبایل اول: 09119055998
شماره موبایل دوم: 09354371643
آدرس دفتر مرکزی: استان مازندران، شهرستان جویبار، روستای پهناب، دفتر برنج توسکا
کد پستی: 4771185341

مطلب پیشنهادی

خرید عمده برنج کهنه

خرید عمده برنج کهنه شمال

اگر طرفدار برنج کهنه پارساله هستید، اگر به دنبال برنج خوشپخت هستید، اگر برنج با …

برنج شمال_توسکا