عرضه برنج شمال
پنج شنبه , آذر ۶ ۱۳۹۹
خانه / برنج کهنه / تشخیص برنج کهنه از نو

تشخیص برنج کهنه از نو

هر تاجر و خریدار برنج معیارهایی برای انتخاب برنج از میان برنج نو و یا کهنه دارد. پس تشخیص برنج کهنه از نو برای هر خریدار برنج بسیار مهم است. اما چگونه؟ در این مقاله به صورت تخصصی و تجربی به این سوال پاسخ می دهیم.

مشخصات برنج نو

بدیهی است بعد از تبدیل شالی برنج به برنج سفید، برنج حاصل به عنوان برنج نو (تا سه ماه اول) تفاوت هایی با برنج کهنه (بعد از ماه سوم) دارد. فرق برنج تازه با کهنه در دو پارامتر عطر و پخت برنج است.

از خصوصیات برنج نو این است که اگر آن برنج از ارقام برنج های عطری و کیفی باشد آنگاه عطر بسیار خوبی دارد ولی هنگام پخت شفته خواهد شد.

عکس برنج جدید و تازه را در تصویر زیر مشاهده می کنید که بعد از پخت کاملا شفته شده و به هم چسبیده است.

تشخیص برنج کهنه از نو

اما علاوه بر تفاوت عطر و پخت برنج نو با برنج کهنه، این دو نوع برنج از لحاظ ظاهری به صورت جزئی با یکدیگر فرق دارند. این تفاوت فقط از طرف تاجران حرفه ای و با تجربه قابل رویت است.

کافی است چند بار برنج نو را در کنار برنج کهنه قرار دهید و از نظر ظاهری با هم مقایسه کنید. این تفاوت برای شما هم قابل درک خواهد شد.

سه ویژگی برنج تازه که باعث تمایز آن با برنج کهنه می شود در پارامترهای ظاهر برنج، عطر برنج و پخت برنج نهفته است.

مضرات برنج کهنه واقعیت دارد یا خیر؟

برخی از افراد فکر می کنند که برنج مانند بعضی از مواد خوراکی و غذایی در طول زمان فاسد شده و یا کیفیت خود را از دست می دهد ولی کاملا اشتباه فکر می کنند.

اصولا برنج ایرانی هر چقدر بیشتر در انبار مناسب (خشک و خنک) بماند آنگاه کیفیت پخت به مراتب بالاتری پیدا می کند. زمانی که حداقل سه ماه از تاریخ تبدیل شالی به برنج سفید می گذرد نتیجه مطلوبی در هنگام پخت برنج حاصل می گردد.

سعی کنید برنج را فقط در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا کرم و شپشک نزند. در این صورت با خیال راحت می توان تا دو سال از آن برنج استفاده کرد.

تشخیص برنج کهنه از نو

آما آیا برنج کهنه از نو بهتر است؟ دلیل برتری برنج کهنه از برنج تازه چیست؟

شایعاتی که در مورد مضرات برنج کهنه گفته می شود کاملا اشتباه است زیرا اگر فاکتور قیمت را کنار بگذاریم آنگاه برنج کهنه به مراتب از برنج نو بهتر است.

هر چقدر از زمان تبدیل شالی به برنج سفید می گذرد، برنج کاملا جا افتاده می شود و از مضرات آن کاسته می شود. همچنین به پخت بسیار مطلوبی می رسد.

تشخیص برنج کهنه از نو

با شناخت صحیح ویژگی برنج تازه و برنج کهنه یک تاجر با خیال راحت می تواند خرید خود را انجام دهد.

فرض کنید صاحب یک رستوران بزرگ و معتبر هستید که قرار است برنج مورد نیاز رستوران خود را از یک مرکز فروش برنج در شمال خریداری نمایید و یا در حال خرید از یک مرکز فروش برنج هستید. با اینکه عطر برنج برای مشتریان رستوران شما خیلی مهم است ولی پخت برنج در اولویت اول قرار دارد، برنجی که بدون شفته شدن به خوبی قد بکشد و مشتری از خوردن آن لذت ببرد.

حال شما کدام برنج را برای خرید انتخاب می کنید؟ برنج کهنه یا برنج نو؟

بدون شک انتخاب شما برنج کهنه خواهد بود. ولی چطور می توانید برنج کهنه را از برنج نو تشخیص دهید؟ چطور می توانید بدون اینکه از شما کلاهبرداری شود به صورت حرفه ای برنج کهنه درجه یک خریداری نمایید؟

اکثر مراکز فروش برنج در شمال با عرضه برنج نو به مشتری با قیمت برنج کهنه ادعا می کنند که برنج کهنه به مشتری می فروشند. ولی مراقب باشید و در هنگام خرید نکات زیر را رعایت کنید.

  1. عطر و بوی برنج را بررسی کنید. برنج کهنه عطر کمی دارد.
  2. قبل از خرید ابتدا فقط نمونه برنج را خریداری کنید و پخت کنید. برنج کهنه به هیچ وجه شفته نمی شود.

تشخیص برنج کهنه از نو

مهم است اینکه برنج را از کدام مرکز فروش برنج در شمال خریداری می کنید ولی مساله مهمتر این است که شما خودتان با تشخیص برنج کهنه از نو بتوانید یک خریدار حرفه ای باشید.
جهت خرید این محصول می‌توانید با مدیر فروش "مجموعه برنج توسکا" تماس بگیرید:
مدیر فروش (علی ملایی)
راه‌های ارتباطی:
شماره موبایل اول: 09119055998
شماره موبایل دوم: 09354371643
آدرس دفتر مرکزی: استان مازندران، شهرستان جویبار، روستای پهناب، دفتر برنج توسکا
کد پستی: 4771185341

مطلب پیشنهادی

خرید عمده برنج کهنه

خرید عمده برنج کهنه شمال

اگر طرفدار برنج کهنه پارساله هستید، اگر به دنبال برنج خوشپخت هستید، اگر برنج با …

برنج شمال_توسکا