عرضه برنج شمال
چهارشنبه , مهر ۲ ۱۳۹۹
خانه / برنج بینام کشت دوم / ۶ گونه اصلی از برنج خوش پخت شمال

۶ گونه اصلی از برنج خوش پخت شمال

منظور از برنج خوشپخت ایرانی چیست؟ انواع برنج خوش پخت شمال کدام هستند؟ آیا تمام برنج های گران قیمت الزاما خوش پخت می باشند؟ چه عواملی منجر به خوش پخت شدن برنج می شود؟ برای پاسخگویی به این سوالات با ما همراه باشید.

برنج خوش پخت ایرانی

منظور از برنج خوش پخت یعنی برنجی که هنگام پخت رِی (Rey) خوبی داشته باشد و به خوبی قد بکشد بدون اینکه تغییری در ظاهر برنج ایجاد شود.

با توجه به مفهوم برنج خوش پخت ایرانی، نکات زیر در این زمینه قابل بررسی است:

  • خوشمزه بودن و خوش خوراک بودن برنج ها ارتباطی به پخت آنها ندارد. برخی از برنج ها مانند برنج پرمحصول شیرودی با اینکه پخت خوبی دارند ولی خوشمزه و لذیذ نیستند.
  • با اینکه اغلب برنج ها بعد از پخت، عطر و بوی خود را تا حدود زیادی از دست می دهند ولی در میان برنج های ایرانی برخی از آنها مانند برنج بینام کشت دوم حتی بعد از پخت عطر و بوی خود را تا حدود زیادی حفظ می کنند.
  • قیمت برنج ها به صورت مستقیم با کیفیت آنها در ارتباط است. پس گرانترین برنج های شمال همواره در گروه خوشپخت‌ترین برنج ها جای می گیرند.

برنج خوش پخت شمال

انواع برنج خوشپخت باب منزل

اگر اصلی ترین گونه های برنج شمال را در شرایط یکسان پخت بزنیم آنگاه به نتایج زیر دست خواهیم یافت:

  • برنج بینام کشت دوم به عنوان گرانترین و عطری ترین برنج مازندران، خوشپخت‌ترین برنج مازندران نیز به شمار می آید. زیرا این برنج هنگام پخت وا نرفته و به خوبی قد می کشد. همچنین بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.
  • در میان برنج های کشت اول، برنج های طارم هاشمی و طارم محلی پخت بهتری نسبت به بقیه برنج ها دارند.
  • در میان برنج های پرمحصول، برنج فجر سوزنی پخت بهتری نسبت به بقیه برنج ها دارد.

اما چرا پخت برنج بینام کشت دوم از پخت برنج طارم بهتر است؟ علت برتری در پخت برخی از برنج ها نسبت به بقیه برنج ها چیست؟

اولین عامل در پخت بهتر برخی از برنج ها نسبت به بقیه برنج ها در نوع بذر برنج نیز می باشد. برخی از گونه های برنج ذاتا پخت بهتری نسبت به گونه های دیگر دارند.

دومین عامل بخاطر فصلی است که برنج در آن رشد و نمو پیدا می کند. برنج های پاییزه مانند برنج کشت دوم و چین دوم اصولا پخت بهتری نسبت به برنج های کشت اول دارتد.

بذر برنج بینام اگر در فصل تابستان کشت شود پخت ضعیفی دارد ولی اگر همان بذر در فصل پاییز کشت شود آنگاه پخت قوی تری نسبت به تمام برنج های شمال خواهد داشت.

سومین عامل را می توان در نحوه کاشت، داشت و برداشت برنج توسط شالیکار جستجو کرد. مهارت و دانش کشاورز نسبت به کشاورزی مقوله بسیار مهم می باشد.

چهارمین عامل در نحوه تبدیل شالی به برنج سفید است. شالی باید در مدت زمان کافی خشک شده و به درستی تبدیل به برنج سفید شود.

و آخرین عامل مهارت آشپز در پخت برنج نیز می باشد. برای پخت بهتر برنج ایرانی باید برخی از نکات خیلی ریز را رعایت کرد. از جمله مدت زمان خیساندن برنج در آب نمک، اضافه کردن آب خنک به برنج هنگام پخت، انتخاب درست قابلمه با سایز مناسب و …

پنج عامل اساسی فوق منجر به خوش پخت شدن برنج نیز می شود.

برنج خوش پخت شمال

۶ گونه اصلی از برنج خوش پخت شمال

با توجه به اطلاعات داده شده در رابطه با پخت برنج، ۶ گونه اصلی از برنج خوشپخت شمال را می توان به ترتیب زیر تقسیم بندی کرد:

  1. برنج خوشپخت پاییزه: برنج های بینام کشت دوم و چین دوم (راتون) از خوشپخترین برنج های پاییزه و شمال هستند.
  2. برنج خوشپخت کم محصول: برنج های طارم محلی و طارم هاشمی از خوشپخترین برنج های کم محصول نیز می باشند.
  3. برنج خوشپخت پرمحصول: برنج های فجر و شیرودی از خوشپخترین برنج های پرمحصول نیز می باشند.

با بررسی این ۶ گونه اصلی از برنج خوش پخت شمال می بینیم که جدا از لذیذ بودن برنج ها، تمام آنها ری و پخت بسیار بالایی دارند.

تجربه نشان می دهد که برنج بینام کشت دوم از خوشپخترین برنج های شمال در میان تمام برنج های پاییزه، کم محصول و پرمحصول نیز می باشد.

نمونه ای از برنج بینام کشت دوم مازندران بعد از پخت در تصویر زیر مشاهده می کنید.

برنج خوش پخت شمال

جهت خرید این محصول می‌توانید با مدیر فروش "مجموعه برنج توسکا" تماس بگیرید:
مدیر فروش (علی ملایی)
راه‌های ارتباطی:
شماره موبایل اول: 09119055998
شماره موبایل دوم: 09354371643
آدرس دفتر مرکزی: استان مازندران، شهرستان جویبار، روستای پهناب، دفتر برنج توسکا
کد پستی: 4771185341

مطلب پیشنهادی

قیمت فروش برنج بینام کشت دوم | عرضه آن در عمده فروشی های تهران

برنج بینام یکی از ارقام برنج ایرانی است که با استفاده از تغییرات ژنتیکی در کشور تهیه شده است. این محصول که در استان های شمالی ایران کشت می شود از توان تولید بال

برنج شمال_توسکا